Bootverhuur

Een boot huren bij Zeilschool Het Molenhuis

Tijdens Pasen, Pinksteren, Fronleichnam en Hemelvaart focussen we ons op de verhuur van onze boten. De Valk is onze meest populaire boot, maar we hebben op aanvraag ook opties voor een Randmeer of een Tirion. De boten zijn te huur vanaf één dag, en komen standaard met een buitenboordmotor en brandstof. Extra opties zoals spinnaker, trapezevesten of een dektent zijn los bij te huren. Wilt u een boot voor een langere periode huren buiten deze weekenden om? Neem dan contact met ons op!

Vraag ons naar de mogelijkheden!

De Valk

Valk huren in Woudsend.

De Valk is misschien wel de meest bekende kielboot van Nederland. Je komt ze overal tegen op de Friese meren. Deze boot is ideaal om de Friese wateren te verkennen. Met zijn ondiepe kiel kun je eigenlijk overal varen en de mast kan gemakkelijk omlaag zodat je onder elke brug door kunt. Verder wordt de valk gekenmerkt door de combinatie van goed zeilen en gezelligheid aan boord. Een Valk vaar je immers nooit alleen. De boot is geschikt voor twee t/m vier personen en kan worden geleverd met een Spinnaker set voor de gevorderde zeiler. Dus of je nu een lekker dagje wil touren op het water of echt sportief wil zeilen, de Valk is de ideale boot.

Al onze valken zijn standaard uitgerust met een buitenboordmotor inclusief een extra tankje met benzine.

Prijsoverzicht

  • Valk €110,00 per dag
  • Zeilpak €25,00 per huurperiode

De Valk huurt u inclusief buitenboordmotor, volle brandstoftank en zwemvesten.

Huur de Valk!

De Tirion

Tirion huren in Woudsend.

De Tirion is een kleine kajuitboot die heel erg geschikt is om een dagje mee te nemen voor een mooie tocht door Friesland. Maar ook door de kajuit met slaapmogelijkheid, zeer geschikt voor meerdaagse avonturen! De zeileigenschappen van de Tirion zijn zeer sportief vergeleken met bijvoorbeeld de wat bekendere Fox 22. Met zijn uitgebreide trimmogelijkheden en spinaker biedt de Tirion een uitdaging ook voor de geoefende zeiler. Dit terwijl de boot heel makkelijk te varen blijft voor beginnende zeilers. Een voordeel ten opzichte van andere kajuitboten is, dat je zéér dicht bij het water zit en daardoor het echte zeilen perfect ervaart.

Al onze Tirions zijn standaard uitgerust met een buitenboordmotor inclusief een extra tankje met benzine.

Prijsoverzicht

  • Tirion daghuur €125,00 per dag
  • Zeilpak €25,00 per huurperiode

De Tirion huurt u met volle brandstoftank, buitenboordmotor en zwemvesten.

Huur de Tirion!

De Randmeer

Randmuur huren in Lemmer.

Een Randmeer huren is de ideale keuze voor iedereen die van stoer en avontuurlijk zeilen houdt. Deze snelle en comfortabele zeiler is ideaal voor het verkennen van Friesland. De Randmeer is namelijk bij uitstek geschikt voor ruig water en ondieptes. De romp weegt 500 kilo, wat haar stabiele eigenschappen geeft. De Randmeer heeft een vaste kiel met een diepgang van 0,75 meter en een doorgestoken roer in plaats van een aangehangen roer. Het balansroer met joystick nodigt uit tot ontspannen en nauwkeurig sturen. De Randmeer is net iets sportiever dan de Valk maar biedt hetzelfde comfort. Al onze Randmeren zijn standaard uitgerust met een buitenboordmotor inclusief een extra tankje met benzine.

Deze boot verhuren wij vanaf Zeilschool De Kikkert in Lemmer.

Prijsoverzicht

  • Randmeer daghuur €110,00 per dag
  • Spinnakerset €20,00 per dag
  • Zeilpak €25,00 per huurperiode
  • Trapezebroek €10 per huurperiode

De Randmeer huurt u met volle brandstoftank, buitenboordmotor en zwemvesten.

Huur de Randmeer!

Neem contact met ons op!

Vraag naar de mogelijkheden