Windkoppel 12-14 jaar

Een zeilkamp op de Windkoppel

De Windkoppel is perfect voor de beginnende en fanatieke zeiler en heeft een breed scala aan boten binnen Zeilschool Het Molenhuis. Er is voor elk wat wils. Ga je voor het eerst zeilen? Kom je voor een nieuw diploma? Of wil je eens een andere bootsoort uitproberen? Dan is de Windkoppel iets voor jou! Dit zeilkamp staat in het teken van goed leren zeilen, wedstrijden varen en vette spellen.

Bekijk het aanbod voor de Windkoppel

En verder...

Je gaat elke dag met jouw groepje leeftijdsgenoten en je instructeur het water op. Naast de dagelijkse zeillessen, die worden verzorgd door CWO-gediplomeerde instructeurs, kan je ook je “zeilskills” testen in één van de, door ons georganiseerde, wedstrijden. Eenmaal terug op de kant ben je vrij om even te chillen of het dorp in te gaan.

Wij zijn ons ervan bewust dat in deze leeftijdsgroep de verschillen tussen jongens en meisjes soms groot kunnen zijn. Hier zullen wij in de voorbereidingen van de avondprogramma’s zoveel mogelijk rekening mee houden. We sluiten de dag af met een vet avondprogramma en je kamercoach komt nog even langs om te vragen hoe mooi jouw dag is geweest.

De special

Naast het reguliere programma hebben wij tijdens dit zeilkamp nog een special voor je klaarliggen, die de week nog vetter zal maken. Je gaat deze week namelijk waterskiën! Samen met al jouw zeilkamp vriendjes en vriendinnetjes gaan we een middag naar de waterskibaan in Sneek.

Het parcours is geschikt voor iedereen en wordt aangepast op jouw niveau. Als je nog nooit hebt gewaterskied kun je het hier voor de eerste keer uitproberen. Heb je al ervaring? Dan zorgt de instructeur voor een uitdagende middag!

null

Veilig, uitdagend en gevarieerd vaarwater

Onze zeilschool is omringd door drie meren, het Heegermeer, het Slotermeer en de Noorder Ee. Daardoor kunnen wij, per dag, altijd het beste vaarwater kiezen of zelf een tocht varen.
null

Waterskiën in Sneek

Tijdens dit zeilkamp gaan we een middag waterskiën in Sneek. Hoe vet is het om, naast het zeilen, nog een andere watersport uit te proberen?

 

Wat vinden onze kids?

 • 5 star review  Een super zeilschool, beste van heel Nederland!!!!!!

  Noor Bruijn Avatar Noor Bruijn
  12 augustus 2017
 • 5 star review  Super heeft Lars het gehad, eerst 2 dagen in een optimist en toen op de catsy! Fantastisch hoe jullie het doen met foto's en filmpjes te plaatsen op facebook�toppie, ga zo door en Lars komt zeker volgend jaar weer terug!

  Eva Bakker Avatar Eva Bakker
  28 augustus 2017
 • 5 star review  Wat heeft max genoten van het zeilen!! Hij wil zeker nog een keer op de catsy dan wel� bedankt voor de goede zorgen !

  Tatiana Storm Avatar Tatiana Storm
  22 juli 2017
 • 5 star review  Wat een superweek heeft onze Yasmine achter de rug. Goede begeleiding, prima sfeer en heel veel plezier met de instructeurs gehad! Ze wil volgend jaar weer!

  Ingrid Vink Avatar Ingrid Vink
  30 juli 2017
 • 5 star review  dank voor de geweldige week van Tjakko, wat een mooie verhalen vertelde hij en wat een leuke dingen hebben ze gedaan, naast het zeilen!

  Witte de Wit Avatar Witte de Wit
  6 september 2017
 • 5 star review  Wat een fantastisch zeilkamp. Isa heeft genoten. Leuk leren zeilen en wat organiseren jullie daar veel leuke dingen omheen. De coole dansjes worden nog dagelijks gedanst. The wind in my sails..... Dank allemaal voor een onvergetelijke week. Volgend jaar in de Valk

  Marieke Heemskerk Avatar Marieke Heemskerk
  5 september 2017
null

Avondprogramma's afgestemd op de groep

Wij zijn ons ervan bewust dat in deze leeftijdsgroep de verschillen tussen jongens en meisjes soms groot kunnen zijn. Hier zullen wij in de voorbereidingen van de avondprogramma’s zoveel mogelijk rekening mee houden.
null

Slapen in een prachtig rijksmonument

Onze accommodatie bestaat bijna driehonderd jaar en staat naast een authentieke houtzaagmolen. Dit zorgt voor een unieke en gezellige sferen gedurende het zeilkamp.

Benieuwd in welke bootsoorten je allemaal op zeilkamp kunt?

Bekijk het aanbod voor de Windkoppel