Windkoppel 12-14 jaar

Een zeilkamp op de Windkoppel

De Windkoppel is perfect voor de beginnende en fanatieke zeiler en heeft een breed scala aan boten binnen Zeilschool Het Molenhuis. Er is voor elk wat wils. Ga je voor het eerst zeilen? Kom je voor een nieuw diploma? Of wil je eens een andere bootsoort uitproberen? Dan is de Windkoppel iets voor jou! Dit zeilkamp staat in het teken van goed leren zeilen, wedstrijden varen en vette spellen.

Bekijk het aanbod voor de Windkoppel

En verder...

Je gaat elke dag met jouw groepje leeftijdsgenoten en je instructeur het water op. Naast de dagelijkse zeillessen, die worden verzorgd door CWO-gediplomeerde instructeurs, kan je ook je “zeilskills” testen in één van de, door ons georganiseerde, wedstrijden. Eenmaal terug op de kant ben je vrij om even te chillen of het dorp in te gaan.

Wij zijn ons ervan bewust dat in deze leeftijdsgroep de verschillen tussen jongens en meisjes soms groot kunnen zijn. Hier zullen wij in de voorbereidingen van de avondprogramma’s zoveel mogelijk rekening mee houden. We sluiten de dag af met een vet avondprogramma en je kamercoach komt nog even langs om te vragen hoe mooi jouw dag is geweest.

De special

Naast het reguliere programma hebben wij tijdens dit zeilkamp nog een special voor je klaarliggen, die de week nog vetter zal maken. Je gaat deze week namelijk waterskiën! Samen met al jouw zeilkamp vriendjes en vriendinnetjes gaan we een middag naar de waterskibaan in Sneek.

Het parcours is geschikt voor iedereen en wordt aangepast op jouw niveau. Als je nog nooit hebt gewaterskied kun je het hier voor de eerste keer uitproberen. Heb je al ervaring? Dan zorgt de instructeur voor een uitdagende middag!

null

Veilig, uitdagend en gevarieerd vaarwater

Onze zeilschool is omringd door drie meren, het Heegermeer, het Slotermeer en de Noorder Ee. Daardoor kunnen wij, per dag, altijd het beste vaarwater kiezen of zelf een tocht varen.
null

Waterskiën in Sneek

Tijdens dit zeilkamp gaan we een middag waterskiën in Sneek. Hoe vet is het om, naast het zeilen, nog een andere watersport uit te proberen?

 

Wat vinden onze kids?

 • 5 star review  Wat een superweek heeft onze Yasmine achter de rug. Goede begeleiding, prima sfeer en heel veel plezier met de instructeurs gehad! Ze wil volgend jaar weer!

  Ingrid Vink Avatar Ingrid Vink
  30 juli 2017
 • 5 star review  Onze kinderen Lily (Valk) en Levi (Optimist) hebben een TOPweek bij jullie gehad, bedankt voor een geweldig zeilkamp!

  Debora van der Stad Avatar Debora van der Stad
  5 augustus 2017
 • 5 star review  Mijn dochter en haar vriendin hebben de week van hun leven gehad. Het Molenhuis zorgt voor een heel gezellige maar ook zeer goed georganiseerde zeilweek. Onze meiden komen zeker weer terug!

  Irene Wouters Avatar Irene Wouters
  31 juli 2017
 • 5 star review  Max en Just hebben weer een waanzinnige week gehad door meer dan enthousiaste, gepassioneerde en deskundige leiding op ook nog eens een geweldige locatie en mooi materiaal. Het aftellen naar volgend jaar is alweer begonnen!!!!!!

  Anna Koel-Wardenaar Avatar Anna Koel-Wardenaar
  29 juli 2017
 • 5 star review  Wat een fantastisch zeilkamp. Isa heeft genoten. Leuk leren zeilen en wat organiseren jullie daar veel leuke dingen omheen. De coole dansjes worden nog dagelijks gedanst. The wind in my sails..... Dank allemaal voor een onvergetelijke week. Volgend jaar in de Valk

  Marieke Heemskerk Avatar Marieke Heemskerk
  5 september 2017
 • 5 star review  k

  Pepijn Reyn Avatar Pepijn Reyn
  23 augustus 2016
null

Avondprogramma's afgestemd op de groep

Wij zijn ons ervan bewust dat in deze leeftijdsgroep de verschillen tussen jongens en meisjes soms groot kunnen zijn. Hier zullen wij in de voorbereidingen van de avondprogramma’s zoveel mogelijk rekening mee houden.
null

Slapen in een prachtig rijksmonument

Onze accommodatie bestaat bijna driehonderd jaar en staat naast een authentieke houtzaagmolen. Dit zorgt voor een unieke en gezellige sferen gedurende het zeilkamp.

Benieuwd in welke bootsoorten je allemaal op zeilkamp kunt?

Bekijk het aanbod voor de Windkoppel