Zeilkampen

Untitled

Leren zeilen in Friesland tijdens een jeugd zeilkamp bij zeilschool Het Molenhuis

Op de Friese zeilkampen van Zeilschool Het Molenhuis zijn alle zomervakantie vierende jongeren welkom om te komen leren zeilen. Van basisschool en middelbare school scholier tot eindexamenkandidaten! Dankzij onze unieke accommodatie in het Friese Woudsend, die verschillende grote ruimtes biedt, kunnen we alle jeugdige leeftijdsgroepen een persoonlijk programma aanbieden tijdens een zeilkamp bij ons in Friesland. Hoe ouder je wordt, hoe meer vrijheid en invloed je krijgt op het programma. Op die manier houden we met iedereen rekening! We hebben een drietal schakelleeftijden; 12, 14 en 16 jaar. Daardoor kun je als cursist, samen met je ouders, kiezen voor een oudere of een jongere leeftijdsgroep. Jij bepaalt dus zelf welk zeilkamp het beste bij je past!

De vijf leeftijdsgroepen waarin je een jeugd zeilkamp in Friesland bij Het Molenhuis kunt beleven

Door onze zeilkampen op te delen in vijf verschillende leeftijdsgroepen zorgen wij ervoor dat jij altijd met jouw leeftijdsgenootjes op zeilkamp gaat. Je slaapt op een kamer met alleen maar jongens of meisjes die net zo oud zijn als jij. Ook het zeilen en het eten doen we gescheiden. Zo hoef je als zestienjarige geen rekening te houden met een zevenjarige en vice versa. Het programma van de week hebben wij speciaal ingericht voor jouw leeftijdsgroep en iedere groep heeft zijn eigen special! Uiteraard betekent dit niet dat je helemaal niets te maken hebt met de andere leeftijdsgroepen. Zo komt het voor dat je eens een gezamenlijke theorie les hebt of een avondprogramma met de hele zeilschool. Kortom, bij Zeilschool Het Molenhuis ga je altijd voor het zeilkamp dat het beste bij jou past!

Onze cursisten en ouders aan het woord

 • 5 star review  Robyn en Demi hebben een super week gehad. Bedankt!

  thumb Kalinka van Hoeijen
  3/12/2017

  5 star review  Max en Just hebben weer een waanzinnige week gehad door meer dan enthousiaste, gepassioneerde en deskundige leiding op ook nog eens een geweldige locatie en mooi materiaal. Het aftellen naar volgend jaar is alweer begonnen!!!!!!

  thumb Anna Koel-Wardenaar
  7/29/2017

  5 star review  k

  thumb Pepijn Reyn
  8/23/2016
 • 5 star review  Wat een superweek heeft onze Yasmine achter de rug. Goede begeleiding, prima sfeer en heel veel plezier met de instructeurs gehad! Ze wil volgend jaar weer!

  thumb Ingrid Vink
  7/30/2017

  5 star review  Niels F. heeft een super toffe week vorige week gehad. Goede accommodatie, fijne mensen, behulpzaam etc. Aan de wind lag het niet in week 4. Niels zit nog vol met verhalen. Op naar volgend jaar. Alle medewerkers van Zeilschool het molenhuis; Bedankt voor deze mooie zeilweek en nog mooie weken de rest van het seizoen gewenst. Tot in het dorp of op het water.

  thumb Tanja Fraza-Groothuis
  8/09/2017

  5 star review  Mijn dochter en haar vriendin hebben de week van hun leven gehad. Het Molenhuis zorgt voor een heel gezellige maar ook zeer goed georganiseerde zeilweek. Onze meiden komen zeker weer terug!

  thumb Irene Wouters
  7/31/2017
 • 5 star review  Een super zeilschool, beste van heel Nederland!!!!!!

  thumb Noor Bruijn
  8/12/2017

  5 star review  Onze kinderen Lily (Valk) en Levi (Optimist) hebben een TOPweek bij jullie gehad, bedankt voor een geweldig zeilkamp!

  thumb Debora van der Stad
  8/05/2017

  5 star review  Super heeft Lars het gehad, eerst 2 dagen in een optimist en toen op de catsy! Fantastisch hoe jullie het doen met foto's en filmpjes te plaatsen op facebook�toppie, ga zo door en Lars komt zeker volgend jaar weer terug!

  thumb Eva Bakker
  8/28/2017
 • 5 star review  Wat heeft max genoten van het zeilen!! Hij wil zeker nog een keer op de catsy dan wel� bedankt voor de goede zorgen !

  thumb Tatiana Storm
  7/22/2017

  5 star review  dank voor de geweldige week van Tjakko, wat een mooie verhalen vertelde hij en wat een leuke dingen hebben ze gedaan, naast het zeilen!

  thumb Witte de Wit
  9/06/2017

  5 star review  Wat een fantastisch zeilkamp. Isa heeft genoten. Leuk leren zeilen en wat organiseren jullie daar veel leuke dingen omheen. De coole dansjes worden nog dagelijks gedanst. The wind in my sails..... Dank allemaal voor een onvergetelijke week. Volgend jaar in de Valk

  thumb Marieke Heemskerk
  9/05/2017
 • 5 star review  Kyra heeft een super week gehad! En en passant CWO I gehaald. Dank aan de instructeurs, staf en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Kyra komt zeker terug!

  thumb Barbara Motel
  7/23/2016

  5 star review  Jessey, heeft afgelopen week de week van z'n leven gehad. Hij heeft enorm genoten en komt graag zo snel mogelijk voor CWO 2. Bedankt voor de goede zorgen!

  thumb Bianca van Hoeijen
  4/30/2017