Jager 14-16 jaar

Hét zeilkamp in Friesland voor jongeren

Als de op één na oudste groep zeilers op Zeilschool Het Molenhuis, de Jagers, vorm je deze week een hechte groep. Hier maak je vrienden voor het leven! Tijdens dit zeilkamp voor jongeren in Friesland maak je veel uren op het water, om hard te zeilen en het volgende CWO-diploma te halen. Ook als beginnende zeiler ben je hier op je plek en kun je deze week de eerste beginselen van het zeilen onder de knie krijgen. Naast de zeillessen worden jullie in de avonduren ondersteund met goed voorbereide theorielessen gegeven door je instructeur. Zo leer je het zeilen nog beter te begrijpen.

Bekijk het aanbod voor de Jager

En verder...

Ook zullen we tijdens de week een vaartocht maken en kun je je skills tonen in de door ons georganiseerde wedstrijden. Eenmaal terug op de kant, ben je vrij om te gaan en staan waar jij wilt. Zo kun je lekker met je vrienden op je kamer gaan chillen of het dorp verkennen.

Jullie bedenken vaak zelf, met de stafleden, wat je als avondprogramma gaat doen: bijvoorbeeld het dorpje Woudsend bezoeken, avondzeilen, een leuk spel of een vette thema disco! Een avondje stappen in de plaatselijke discotheek is uiteraard ook een gave optie, of wat dacht je van een partysloep?! Na het feesten komt je kamercoach nog even op jouw kamer chillen, om alle mooie verhalen van de dag te bespreken.

De specials

Naast het reguliere programma hebben wij tijdens een zeilkamp voor jongeren van 14 tot 16 jaar nog een tweetal gave specials voor je, die de week nog vetter zullen maken! Wij gaan één keer tijdens deze week in het dorp uiteten, waar dit zal zijn blijft nog even een verassing.

Ook worden we tijdens dit zeilkamp opgehaald door de partysloep van discotheek Ald Wal in Heeg, waar we een knallend feestje gaan bouwen!

null

Uitdagend en gevarieerd vaarwater

Onze zeilschool is omringd door drie meren, het Heegermeer, het Slotermeer en de Noorder Ee. Daardoor kunnen wij altijd het beste vaarwater kiezen of zelfs een tocht varen.
null

Uit eten in het dorp en naar de disco met de partysloep!

Om de week knallend af te sluiten gaan we uit eten in Woudsend en bouwen we een feestje in en onderweg naar Heeg!

Wat vinden onze kids?

 • 5 star review  Onze kinderen Lily (Valk) en Levi (Optimist) hebben een TOPweek bij jullie gehad, bedankt voor een geweldig zeilkamp!

  Debora van der Stad Avatar Debora van der Stad
  5 augustus 2017
 • 5 star review  Wat een fantastisch zeilkamp. Isa heeft genoten. Leuk leren zeilen en wat organiseren jullie daar veel leuke dingen omheen. De coole dansjes worden nog dagelijks gedanst. The wind in my sails..... Dank allemaal voor een onvergetelijke week. Volgend jaar in de Valk

  Marieke Heemskerk Avatar Marieke Heemskerk
  5 september 2017
 • 5 star review  Jessey, heeft afgelopen week de week van z'n leven gehad. Hij heeft enorm genoten en komt graag zo snel mogelijk voor CWO 2. Bedankt voor de goede zorgen!

  Bianca van Hoeijen Avatar Bianca van Hoeijen
  30 april 2017
 • 5 star review  Niels F. heeft een super toffe week vorige week gehad. Goede accommodatie, fijne mensen, behulpzaam etc. Aan de wind lag het niet in week 4. Niels zit nog vol met verhalen. Op naar volgend jaar. Alle medewerkers van Zeilschool het molenhuis; Bedankt voor deze mooie zeilweek en nog mooie weken de rest van het seizoen gewenst. Tot in het dorp of op het water.

  Tanja Fraza-Groothuis Avatar Tanja Fraza-Groothuis
  9 augustus 2017
 • 5 star review  Kyra heeft een super week gehad! En en passant CWO I gehaald. Dank aan de instructeurs, staf en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Kyra komt zeker terug!

  Barbara Motel Avatar Barbara Motel
  23 juli 2016
 • 5 star review  Wat heeft max genoten van het zeilen!! Hij wil zeker nog een keer op de catsy dan wel� bedankt voor de goede zorgen !

  Tatiana Storm Avatar Tatiana Storm
  22 juli 2017
null

Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng

Op de kant, ben je vrij om te gaan en staan waar jij wilt en jullie bedenken vaak zelf, samen met de stafleden, wat je als avondprogramma gaat doen.
null

CWO diploma of vorderingenstaat

De hele week werken we aan het behalen van jouw volgende CWO diploma of vorderingenstaat. Zo kun jij aan het thuisfront laten zien wat je hebt geleerd in Friesland.

Benieuwd in welke bootsoorten je allemaal op zeilkamp kunt?

Bekijk het aanbod voor de Jager