Wieken 16-18 jaar

Een zeilkamp op de Wieken

Dit is onze oudste groep op Zeilschool Het Molenhuis. De Wieken is speciaal ingericht op veel vrijheid en eigen inbreng vanuit de cursisten buiten het zeilen om. We zullen, als jullie daar zin in hebben, de gaafste feestjes organiseren op locatie. Geen zin in een georganiseerd avondprogramma? Geen enkel probleem, de fatboys liggen voor je klaar om te chillen met je vrienden/ vriendinnen! Uiteraard is er Wifi aanwezig om de bewoonde wereld te kunnen laten weten wat voor topvakantie je hebt!

Instructeur worden? De Wieken is je beste voorbereiding

De Wieken is naast een mooie vakantieweek voor jong volwassenen ook perfect ingericht om de laatste stappen te zetten voordat je in het voor- najaar op gaat voor je instructeursopleiding. De beste trainers staan voor je klaar en de nieuwste en snelste boten zijn speciaal voor jou! Dit zeilkamp wordt gekenmerkt door de unieke combinatie van hard zeilen en knallende party’s!

Bekijk het aanbod voor de Wieken

En verder...

Dankzij onze goed opgeleide en CWO-gecertificeerde instructeurs is dit zeilkamp ook voor beginnende zeilers perfect! We passen de zeillessen namelijk helemaal aan op jouw niveau, waardoor iedereen krijgt wat hij of zij nodig heeft. In de avonduren mag je zelf bepalen of je wilt deelnemen aan het avondprogramma, of dat je liever met al je zeilschoolvrienden gaat chillen.

Je bent dus lekker vrij om te doen waar je zin in hebt. We sluiten de dag af met een lekker feest op de zeilschool of in de plaatselijke discotheek. Pas wel op dat je niet al te moe wordt, want de volgende dag gaat de wekker wel weer vroeg…

De specials

Naast het reguliere programma hebben wij tijdens dit zeilkamp nog een tweetal gave specials voor je, die de week nog vetter zullen maken! Wij gaan één keer tijdens deze week in het dorp uiteten, waar dit zal zijn blijft nog even een verassing.

Ook worden we tijdens dit zeilkamp opgehaald door de partysloep van discotheek Ald Wal in Heeg, waar we een knallend feestje gaan bouwen!

null

Uitdagend en gevarieerd vaarwater

Onze zeilschool is omringd door drie meren, het Heegermeer, het Slotermeer en de Noorder Ee. Daardoor kunnen wij altijd het beste vaarwater kiezen of zelfs een tocht varen.
null

Uit eten in het dorp en naar de disco met de partysloep

Om de week knallend af te sluiten gaan we uit eten in Woudsend en bouwen we een feestje in en onderweg naar Heeg!

Wat vinden onze kids?

 • 5 star review  Mijn dochter en haar vriendin hebben de week van hun leven gehad. Het Molenhuis zorgt voor een heel gezellige maar ook zeer goed georganiseerde zeilweek. Onze meiden komen zeker weer terug!

  thumb Irene Wouters
  7/31/2017
 • 5 star review  dank voor de geweldige week van Tjakko, wat een mooie verhalen vertelde hij en wat een leuke dingen hebben ze gedaan, naast het zeilen!

  thumb Witte de Wit
  9/06/2017
 • 5 star review  Wat een fantastisch zeilkamp. Isa heeft genoten. Leuk leren zeilen en wat organiseren jullie daar veel leuke dingen omheen. De coole dansjes worden nog dagelijks gedanst. The wind in my sails..... Dank allemaal voor een onvergetelijke week. Volgend jaar in de Valk

  thumb Marieke Heemskerk
  9/05/2017
 • 5 star review  Robyn en Demi hebben een super week gehad. Bedankt!

  thumb Kalinka van Hoeijen
  3/12/2017
 • 5 star review  Jessey, heeft afgelopen week de week van z'n leven gehad. Hij heeft enorm genoten en komt graag zo snel mogelijk voor CWO 2. Bedankt voor de goede zorgen!

  thumb Bianca van Hoeijen
  4/30/2017
 • 5 star review  Onze kinderen Lily (Valk) en Levi (Optimist) hebben een TOPweek bij jullie gehad, bedankt voor een geweldig zeilkamp!

  thumb Debora van der Stad
  8/05/2017
null

Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng

Op de kant, ben je vrij om te gaan en staan waar jij wilt en jullie bedenken vaak zelf, samen met de stafleden, wat je als avondprogramma gaat doen.
null

CWO diploma of vorderingenstaat

De hele week werken we aan het behalen van jouw volgende CWO diploma of vorderingenstaat. Zo kun jij aan het thuisfront laten zien wat je hebt geleerd in Friesland.

Benieuwd in welke bootsoorten je allemaal op zeilkamp kunt?

Bekijk het aanbod voor de Wieken