Stafleden

De instructeurs

null

“Hey! Ik ben Tjerk, ik ben sinds vorig jaar ook instructeur op de zeilschool geworden! Als klein jongetje vond ik 2 dingen echt te gek! Namelijk nieuwe dingen leren en nieuwe vrienden maken. Toen ik op mijn 13e naar het Molenhuis ging bleek dit de perfecte combi te zijn!! Altijd na een week op het Molenhuis kwam ik geslaagd terug thuis. Met een hoop nieuwe vrienden en ik kan zeggen dat ik een zeilboot kan besturen! Sindsdien ben ik elk jaar terug geweest op Het Molenhuis. Nu ik instructeur ben wil ik de cursisten de mooiste week van hun jaar geven net zoals ik heb gehad!”

Tjerk Beckeringh

Instructeur
null

“Een week lang zeilen, spelletjes spelen en nieuwe vrienden maken, ik dacht ‘dat lijkt mij wel wat’.Samen met een vriendinnetje reed ik naar Woudsend en had een geweldige week. Inmiddels zijn we 8 jaar verder en is Het Molenhuis mijn tweede thuis. Ik ben nu 4 jaar instructeur en ben in de zomer veel te vinden op de Friese meren. Zeilen is mijn passie en ik vind het fantastisch om er mee bezig te zijn. Die blije koppies van mijn cursisten aan het eind van de dag, is waar ik het voor doe.”

Jelien Taselaar

Instructeur
null

“In de zomer van 2013 ben ik voor de eerste keer op Het Molenhuis geweest. Ik was op slag verliefd op de locatie en op de sfeer die er hangt. De herfst daarna ben ik nog een keer op kamp geweest en toen wist ik het zeker; ik wilde instructeur worden. Daarna heb ik in 2014 de instructeurs opleiding gevolgd. Sindsdien ben ik elk jaar terug geweest op de molen om te genieten van het zeilen, de sfeer en het lesgeven, ik vind het fantastisch”

Sybrand Althuis

Instructeur
null

“Ik ben Finn, ik ga aankomende zomer voor mijn 3e jaar lesgeven op Het Molenhuis en ik heb er ongelofelijk veel zin in! Zeilen is er bij mij vanaf jongs af aan al ingestampt. Ik ging als achtjarig jochie voor het eerst naar Het Molenhuis samen met een vriendje uit mijn klas. Ik vond het in het begin heel spannend, aangezien het mijn eerste vakantie zonder ouders was, maar die spanning gaf al snel plaats aan enorm veel plezier.”

Finn Swanenburg

Instructeur
null

“Hi! Ik ben Nikki en ik ben sinds 2 jaar instructeur op de mooiste zeilschool van Nederland. Al vanaf mijn tiende loop ik hier als cursist rond en heb toen alle boten die er maar waren uitgeprobeerd en leren kennen. Elk jaar kijk ik weer uit naar de zomervakantie en het lesgeven. Dit is iets wat ik met ontzettend veen plezier doe. Ik doe er alles aan om cursisten de mooiste week van hun leven te geven, want dit is iets wat ik zelf ook altijd beleefde als cursist.”

Nikki Laarakker

Instructeur
null

“Als negenjarig meisje ging ik samen met een vriendinnetje voor het eerst op zeilkamp bij het Molenhuis. Terug in de auto naar huis wist ik zeker dat ik het jaar daarop terug wilde komen. Want ik kon overdag leren zeilen van de leukste instructeurs, ‘s avonds spellen spelen en het maken van nieuwe vrienden zorgden voor een onvergetelijke week. Sinds de zomer van 2019 ben ik instructeur en dit bevalt mij minstens zo goed. Het is zo leuk om te zien hoe de cursisten elke dag weer wat leren en met elkaar de mooiste week van het jaar beleven.”

Liselot Thierry

Instructeur

De kampstaf

null

“Hoi ik ben Willemijn!! Ik heb op mijn 14e voor het eerst van het molen sfeertje geproefd, ik kan er sindsdien geen genoeg van krijgen. Doordat we naast het zeilen ook veel toffe activiteiten op de kant hebben, heb ik hier vrienden voor het leven gemaakt. Als kampstaf hoop ik ervoor te zorgen dat alle kinderen hier net zo een mooie tijd krijgen als dat ik heb gehad!!”

Willemijn Cleyndert

Kampstaf
null

“Als cursist beleefde ik de mooiste weken van mijn zomer op Het Molenhuis! De geweldige sfeer maakte deze weken onvergetelijk, en als kampstaf en probeer ik deze ervaring ook bij andere over te brengen. Zo hoop ik dat iedereen de tijd van z’n leven heeft tijdens een week op Het Molenhuis!”

Noortje van der Helm

Kampstaf

De zeilcoaches

null

“Als cursist heb ik op Het Molenhuis altijd met veel plezier in de valk gezeild. Dit kwam vaak mede door de super enthousiaste instructeurs. En toen ik te oud werd om cursist te zijn kon ik geen afscheid nemen van Het Molenhuis en koos ervoor om instructeur te worden. Dit doe ik nu al 5 jaar met heel veel plezier en sinds het afgelopen jaar ben ik ook actief als zeilcoach en trainer. Ik breng het hele jaar door de Brabantse gezelligheid naar het verre noorden om de leukste weken neer te zetten.”

Max Osse

Zeilcoach
null

“Hoi, ik ben Lars! Als klein jongetje kwam ik al bij het Molenhuis, en een tijdje geleden heb ik mijn droom waargemaakt: staflid worden. Ik geef ondertussen al drie jaar les op de grootste boten van de zeilschool, de kielboten, en doe dit met ontzettend veel plezier! Ook ben ik daarnaast actief als zeilcoach! Zie ik jou aankomend seizoen ook weer op de zeilschool?”

Lars Verploegen

Zeilcoach
null

“Het Molenhuis heeft mij vanaf mijn achtste al de beste tijd van mijn leven gegeven. Een plek waar ik het hele jaar naar uit kijk. Vanaf de herfst van 2013 ben ik instructeur en probeer ik er elke week voor te zorgen dat de kinderen de mooiste week van het jaar hebben en ze zo goed mogelijk te leren zeilen. Dit wordt nu mijn 7e jaar en ik heb er meer zin in dan ooit!

Wes van Herpen

Zeilcoach
null

“Ik ben Emiel, 20 jaar oud en sinds 2014 zeilinstructeur bij het Molenhuis. Mijn vrienden hebben mij in groep 8 een keer meegenomen op zeilkamp en meteen was ik verkocht: ik ben eigenlijk nooit meer weggegaan. Toen ik te oud werd om op zeilkamp te gaan als cursist moest ik kiezen: óf zeilinstructeur worden óf voortaan de hele zomer thuis zitten. Die keuze was natuurlijk erg makkelijk! Vanaf dat moment ben ik het hele seizoen op de mooiste molen van Nederland te vinden.”

Emiel Hofstede

Zeilcoach

De hoofdinstructeurs

null

“Hallo hallo! Jelle hier. Ik ben bij Zeilschool Het Molenhuis begonnen toen ik zelf nog een Bonkelaar was, 12 jaar geleden. Hier heb ik door de jaren heen veel weekjes meegedraaid als cursist, waarna ik uiteindelijk ben begonnen als kampstaf. Ik wilde zo graag bij de zeilschoolfamilie horen, aangezien ik altijd zulke leuke weken heb gehad als cursist. Het is fantastisch mooi om de kinderen te vermaken en om ze dingen te leren.”

Jelle Ooms

Hoofdinstructeur
null

“8 jaar geleden begon voor mij het hele avontuur. Voor het eerst een week alleen op kamp, wat ik toen nog niet wist is dat ik daar vriendschappen voor het leven zou sluiten. Want Het Molenhuis werd mijn tweede thuis. Begonnen in een zwaardboot, toen de catamaran uitgeprobeerd maar uiteindelijk was het toch het kampstaffen wat mij het meest beviel. Ondertussen ben ik al 3 jaar onderdeel van dit fantastische stafteam, en draag ik bij aan de mooiste weken van het jaar! Komend jaar zelfs als hoofdinstructeur. Ik hoop jou deze zomer te zien!”

Charlotte Petra

Hoofdinstructeur

De opleiders

null

“Hi! Mijn naam is Nanneke en ik ben 24 jaar. Zeilen was bij ons thuis een gedeelde hobby en toen ik 6 jaar oud was kreeg ik mijn eerste eigen bootje. Al snel ging ik op zeilkamp en dat vond ik helemaal fantastisch! Komende zomer ga ik aan de slag als opleider en ben ik eindverantwoordelijk voor het nautische gedeelte van het zeilkamp. Ik hoop dat ik jou komende zomer de vetste week van het jaar kan bezorgen!”

Nanneke Bos

Opleider
null

“Hi! Mijn naam is Oscar en als negenjarig jochie liep ik al op de molen rond. Komende zomer wordt alweer mijn zevende zomer als staflid bij de zeilschool, waar ik ben begonnen als zwaardboot instructeur. Het lesgeven op de molen is voor mij iets speciaals en ik doe het met veel plezier. Komende zomer begin ik aan de opleiderscursus. Dit houdt in dat ik eindeverantwoordelijk zal zijn voor alles wat er op het water gebeurd. Tot komende zomer!”

Oscar van Neer

Opleider
null

“Hoi! Ik ben Kevin en ik kom al sinds mijn negende bij Het Molenhuis waar ik toen begonnen ben bij de “Bonkelaar”. Inmiddels ben ik alweer een paar jaar instructeur, en nog steeds beleef ik bij Het Molenhuis de allerleukste weken van het jaar! De locatie, de sfeer, het zeilen en de leuke groep mensen zorgen ervoor dat Het Molenhuis voor mij voelt als een tweede thuis. Elke zomer weer, is het mijn doel om voor de cursisten de mooiste week van de vakantie neer te zetten!”

Kevin van Miltenburg

Opleider
null

“Hoi ik ben Koen, 21 jaar oud en komend jaar ga ik mijn 7e jaar als staf van het Molenhuis in. Ik ben in 2013 begonnen als zwaardboot instructeur en sinds kort ben ik ook opleider. Dit houdt in dat ik de instructeurs ondersteun op de kant en op het water. Ik heb alweer heel veel zin in komende zomer en ik hoop jullie ook!”

Koen van Gent

Opleider

De eigenaar

null

“In 1996 ging ik als zevenjarig mannetje voor het eerst op zeilkamp bij het Molenhuis. Na de eerste middag zeilen was ik direct verkocht. Vanaf dat moment ben ik meerdere malen per jaar op zeilkamp gegaan. In 2004 werd ik instructeur waarna ik in 2008 doorgroeide tot zeilcoach en ik in 2012 hoofdinstructeur werd. Zeilen en Het Molenhuis werden mijn passies, in 2016 werd ik de trotse eigenaar van onze geliefde zeilschool.”

Jeroen Wolthuis

Eigenaar & Opleider