Op schoolreis bij Zeilschool het Molenhuis

Bij zeilschool het Molenhuis beleef je een sportieve schoolreis die je niet snel zal vergeten. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het organiseren van schoolreisjes met een gevarieerd en leuk programma, waarbij de leerlingen gedurende de hele dag en avond lekker actief bezig zijn. 

Wij snappen dat een schoolreis leuk en leerzaam moet zijn, maar ook een ander doel kan dienen. Het programma kan worden aangepast op het thema van jullie schoolreis zoals bijvoorbeeld: samenwerking, kennismaking of teambuilding. In samenspraak met de docenten zullen wij er voor zorgen dat de activiteiten perfect aansluiten bij uw groep en het doel van de reis. 

Overdag kan er worden gevaren in kielboten, zwaardboten en catamarans en er kan worden gewaterskied, getubed of op de banaan worden gevaren. Al onze instructeurs zijn CWO-gecertificeerd waardoor een schoolreis bij het Molenhuis de perfecte manier voor u en uw leerlingen is om in een leuke en veilige omgeving kennis te maken met de watersport.

Ook in de avond verzorgen wij een gevarieerd programma met leuke spellen, quizzes, droppings of andere activiteiten. Daarnaast kan er ’s avonds natuurlijk worden afgesloten met een knallend feestje, goeie chillsessie of gezellig kampvuur.

Locatie, Faciliteiten en Food & Beverage

Locatie
Qua locatie is zeilschool het Molenhuis ook uniek: je verblijft in een rijksmonument aan de Elfstedenroute! Vanaf onze steiger stap je zo je bootje op en vaar je naar het Sloter- of Heegermeer. Of we kiezen er voor om een leuke tocht te varen door het Friese landschap en lunchen onderweg op een eiland of in een dorpje.

Faciliteiten
Het Molenhuis is voorzien van ruime eetzalen, een professionele keuken, modern sanitair en slaapkamers die variëren in grootte. In samenspraak met de docenten kunnen wij een kamerindeling maken waarbij met ieders voorkeuren rekening kan worden gehouden. Op het buitenterrein hebben wij een groot speelveld, terras en steiger waar de kinderen lekker kunnen ontspannen na een dag hard varen.

Food & Beverage
Elke dag wordt er vers brood geleverd voor ontbijt en lunch, en daarnaast ook nog altijd een lekker extraatje: wat denk je van een vers croissantje bij het ontbijt of een warm saucijzenbroodje bij de lunch?
De lunch brengen wij op langs op het eiland of op een leuke picknickplek langs het water. Verder zorgen wij natuurlijk de hele dag voor lekkere tussendoortjes en voldoende te drinken.
In de avond staat er altijd een dagverse, lekkere en gezonde maaltijd op tafel en voor een laatste avond kunnen wij bijvoorbeeld een barbecue of pannenkoekenfeest organiseren.

In het kort

  • Leuk, leerzaam en actief
  • Gecertificeerde instructeurs
  • Het mooiste plekje in Friesland
  • Verse en gezonde maaltijden
  • Een programma op maat
  • Wij faciliteren en organiseren uw reis van begin tot einde

Interesse? Wij denken graag met u mee om een passende schoolreis voor uw school samen te stellen! Neem contact op met onderstaand formulier

[contact-form-7 id=”4226″]